Bestuursmededelingen : 

 

OPGELET : Donderdag 18 april 2019 is rijhal gesloten vanwege Paashappening

 

Beste Leden, Website geregeld consulteren aub. om op de hoogte te blijven van de bestuursmededelingen en clubactiviteiten! De website is het enige officiële communicatiekanaal van RC Zonnehoef Vzw.  Elke andere info of mededelingen die U zou krijgen, zijn niet authentiek van de vzw en dus rechtsongeldig!

 

 Dank aan alle leden voor betaling van hun lidgeld 2019. Welkom aan de nieuwe leden! Lijst wordt binnenkort in de rijhal uitgehangen en lidkaart wordt jullie bezorgd.Wij wensen jullie allen  (competitieve en recreatieve ruiters) een succesvol outdoor-zomerseizoen 2019 toe!

 

VERZEKERING : Controleer aub. allen of je voldoende verzekerd bent privé of via club/VLP!! Zie eventueel website VLP voor info!

 

De 3 beheerders die destijds elk apart Facebook "Zonnehoef" openden worden verzocht de account  dringend te desactiveren!  U bent in overtreding. Wij wensen namelijk ook en vooral  de privacy-regels zo strict mogelijk te respecteren. Alleen het Bestuur kan beslissen of een nieuwe facebookaccount geopend wordt.