Ruiterclub Zonnehoef ook aanwezig op FACEBOOK : zie onder benaming Zonnehoef Ruiterclub !

Reglement LONGEREN in RIJHAL : Longeren dient in onze rijhal niet om paarden te trainen maar wel om eventuele frisheid te verminderen ! De rijhal dient vrij te zijn en het longeren dient beperkt in tijd te zijn (bv. 5-tal minuten). In geen geval mag er gelongeerd worden indien er anderen aan het rijden zijn (en dit uit veiligheidsredenen!). Op de buitenterreinen mag er uiteraard altijd gelongeerd worden !

Bestuursmededelingen : 

 Wegens instructie van de Brandweer en gezien de uitgedroogde toestand van de grasbodem kan de September-jumping niet doorgaan op Teut, Molenheide!

Deze wedstrijd wordt verplaatst naar de Basvelden aan onze manège. Het programma vindt U weldra op de site van de K.R. Het wordt een driedaagse met 1 terrein van vrijdag tot zondag. Er zal gesprongen worden op de zandpiste achter de manège. Er wordt binnenkort geïnvesteerd in verbetering van deze zandpiste met geopad-materiaal. Ook de sproei-installatie werd weer in orde gebracht.

We starten vrijdag met de poney-proeven en proeven jonge paarden, op zaterdag en zondag is de hoofdschotel Kampioenschap Seniors B en Serie 2 en de Zonnehoefcup! 

Voor het parking-probleem werden oplossingen gezocht in samenwerking met de Gemeente Zonhoven alsmede het Agentschap Natuur en Bos. Wij hopen op een mooie driedaagse en uiteraard op jullie medewerking!